7.3.2013

Made in Finland

 8.3.2013

Asusteet perheen nelijalkaisille, design ja toteutus.

Aurinko paistaa ja lumet sulavat. Luovuus loistaa eri väreissä. Toimeksiannosta liikeelle lähtenyt projekti kasvoi: koiralle tyylikästä ja käytännöllistä Toivoin että suunnittelussa ja toteutuksessa näkyisi myös pohjoismaalainen ja erityisesti suomalainen design. Suomalainen tyyli..?  Kokoluokka olisi westie- pinseri. Asusteista voi kysyä osoitteesta hakeva.kaksi@bastu.net
Toimitus myös vientiin.

Paljon meni ja tässä muutama esimerkki:

Syntyi 1) fleecestä lämmittävä ja hengittävä takki, jossa on heijastimet, säädettävä kaulanympärys ja joustavat lenkit takajaloille. Sähköisyyteen on olemassa niksi, joten se ei ole ongelma. Takki on helppo pestä ja kuivuu nopeasti. Sopii westie kokoiselle koiralle. Säädöt mahdollistavat reilun mitoituksen. (kaulan ymp. 40cm +/-, selän pituus 42cm). 




2) Edellisen kanssa sopiva (takin päälle) toppatakki. Värimaailma on tummanvihreä ja kulta. Malli on sama, säätöjä löytyy enemmän ja koristelu on luxus luokkaa.  Nopea pukea. Takajalkojen lenkit ovat joustavaa, säädettävää narua (päällä). Näin helma pysyy paikallaan.
Takahelman alle voidaan toiveesta laittaa kuminauhat. Todella tyylikäs takki. Sopii westie kokoiselle koiralle.


Yksityiskohta toppatakin kauluksen säädöstä. En käyttänyt tähän tarroja. Palautteen mukaan tarrat tukkeutuvat nopeasti. Nauha on joustavaa ja lenkkisäädöt mahdollistavat nopean pukemisen.


3) Takkiin sopiva koristeellinen kauluri jota voi pitää myös sellaisenaa. Nauha on joustava. Painetussa koristeellisessa kankaassa on kullanväriset tehosteet.  (kaulan ymp. 32cm +)

4) Toppatakin kanssa tai ilman ohuemmalle kaulalle, koristeellinen kauluri. (kaulan ymp max 22cm)


Täydellinen asusetti.